Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2015 08:45 - Ще кажа нещата направо!
Автор: vandela007 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1684 Коментари: 6 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

            Много пъти съм писала за това - какво е в Божиите очи папската институция; "Малкият рог" от пророчествата в кн. Даниил. Колко мощен и властолюбив е Католицизмът; какъв инструмент е в ръцете на сатана за отклоняване вниманието на искрените вярващи от Библейските истини. Затова сега няма да пиша  - кой е папата...

           Други пророчества показват, че живеем в края на световната история, преди Пришествието на Господ Исус Христос, а на земята ни очакват жупелни дни. Знам, че сега някои се усмихват скептично: "Края на света...глупости!" И ап Петър казва, че ще има такива неверници:  
2 Петрово 3:4 "Где е обещаното Му пришествие? защото, откак са се поминали бащите ни всичко си стои така както от началото на създанието."
 Но ето какво казва Библията, пр. Исая 33:14 - 16 за тези, които не вярват и ги нарича грешници и безбожници:

 14. Грешните ....се боят;
Трепет обзема безбожните; и казват:
Кой от нас ще обитава при поглъщащ огън?
Кой от нас ще обитава при вечни пламъци?


  15. Който ходи праведно и говори справедливо,
Който презира печалбата от насилствата,
Който отърсва ръцете си от дароприемство,
Който запушва ушите си, за да не чуе за кръвопролитие,
И който затуля очите си, за да не види злото, -

  16. Той ще обитава на високо;
крепостите на канарите ще бъдат мястото на защитата му;
Хлябът му ще му се даде, водата му няма да липсва.

       Да, Господи! Нека треперят безбожните, чиито сърца са само към парите и подаръците; чиито уши се наострят, за да слушат за кръвопролития и насилие, а очите им да гледат злото по света. Защото светът наистина  ще пламне с поглъщащ огън.

       Този "добричък" папа, който шета по света да обединява не само християните (католици, православни и протестанти), но и ВСИЧКИ религии е пророческо изпълнение. Обявявайки ИД за враг номер едно на света, той отклонява вниманието от себе си. И в името на борбата против общия враг, ще изпълни пророкуваното обединение.
       Тогава ще дойде краят!



Гласувай:
4



1. nkf - Трудно е да се каже, че протестан...
04.01.2016 15:04
Трудно е да се каже, че протестантите са християни, поне за повечето тъй наречени протестанти. А атаките срещу Светия отец и светата апостолска католическа църква идат точно от средите на тъй наречените протестанти. Тези последните не са нищо повече от оръдие на масонските ложи и световния ционизъм. Именно те, протестантите, започнаха първи да рушат църквата; те са бащите на секуларизма, натурализма, либерализма и в крайна сметка днешното войнстващо безбожие. Протестантите са просто едни еврействащи, наричани в миналото и жидовстващи. Чувал съм лично от устата на "реформиран християнин" (сиреч пуритан или калвинист), че Новият завет е непълноценен и всеки трябвало да се придържа към мойсеевия закон. Ей това са по същността си антихристиянските, антикатолически сили.
цитирай
2. vandela007 - Ще кажа само, че Бог обича всички ...
05.01.2016 12:05
Ще кажа само, че Бог обича всички хора. Спасени от греха за вечността ще има от всичкирелигиозни общества, защото Господ не държи сметка за незнание; ще има спасени дори и невярващи, които ще бъдат съдени според вложената в сърцата им съвест - така пише в Библията. От друга страна масони има сред всички общества, включетелно и в светата католическа църква.
Мартин Лутер е първият протестант, който протестира срещу опрощаването на греховете чрез индулгенции. Мисля, че всеки разумен човек разбира, че няма прощение без покаяние, просто не може да си платиш за греха с пари. В такъв случай, не е ли бил прав Лутер? (Разбира се Лутер е протестирал и против други нарушения на Библейските принципи, които католическата църква е нарушавала и които тук няма да споменавам, но в блога си съм ги писала).
Този реформиран християнин, който ви е казал, че трябва да се придържаме към Мойсеевия закон, лъже първо себе си и после всички, на които го казва. В 2 Тимотей 3:16 се казва: "Всичкото писание е боговдъхновено и полезно за поука, за изобличение, за поправление, за наставление в правдата;"
цитирай
3. nkf - vandela007, написала сте абсол...
09.01.2016 21:20
vandela007, написала сте абсолютно неверни и произволни неща. Аз няма да влизам в безмисления диалог затова "кого обича Бог" и кой ще бъде спасен. Колкото до масоните и католицизма, то трябв ада ви кажа, че е ЗАБРАНЕНО, по силата на каноничното право на всички причастени в лоното на римската църква да уастват в масонски ложи. Между другото, Светият престол има официално становище, изразено, ако не се лъжа в 2 - ве папски були, че "масонското учение е в пълно противоречие с ученията на римската църква" и "е невъзможно някой да бъде едновременно член намасонска ложа вцърковен в католческата църква". Самата католическа църква е създала специална институция, монашески орден, за борба с масонството ( и протестантството), нарича се "Общество на Исус" или "Йезуити". Да се свързват в едно Ватикана и масонството е признак на абсолютно непознаване на фактите. А тези католици, които са станали масони, биват екскомуникирани от църквата, сиреч - изгонени и не им се дава причастие. Лутер е един поп изпаднал в състояние на прелест, а цялостното му учение е тежка ерес, да не говорим пък още по-тежката ерес на еврейна Калвин и за нароилите се безброй секти, като последица. Индулгенцията не опрощава грехове, вашето твърдение е откровена лъжа или непознаване на същността на индулгенцията. Съветвам ви, най-добронамерено, разбира се, преди да пишете за нещо да се образовате в съответната материя. Индулгенцията е свързана с едно от седемте тайнства на църквата - изповедта. За домашно ви давам да научите що е то индулгенция. Ще ви изпитам. Апропо, масонство и протестантство се отнасят като глава към врат, вие си отговорете кого и какво обслужват всичките тези "библейски християни", "реформирани", "адвенти" и какви ли не. Но светата католическа църква е голям, непосилен залък за цялата тази антихристка протестантско-масонска-либерална-секуларна-социалистическа пасмина.
цитирай
4. vandela007 - Това е вашето мнение. Не го споде...
11.01.2016 16:43
Това е вашето мнение. Не го споделям.
цитирай
5. nkf - Това е вашето мнение. Не го споде...
11.01.2016 20:56
vandela007 написа:
Това е вашето мнение. Не го споделям.

В генерална грешка сте. Не става въпрос за мое мнение. Аз не изказваммое мнение, а ви казвам, че има Папски були /юридически акт, имащ силата на закон/, който забранява на католици да членуват в масонски ложи. Това е факт - не мнение! Казвам ви, че има институция за борба с масони, протестанти и еврей - Йезуитски орден. Дори негово светейшество настоящият Папа Франциск е точно от ордена на Йезуитите. Това е факт- не мнение. Индулгенцията няма никаква връзка с опрощаването на греховете /вижте поне какво пише в катехизиса на католчиеската църква / и това е факт- не мнение. На мен иначе ми е пределно ясно, че сте неграмотна и невежа по отношение дори на елементарни неща свързани с Христовата вяра, но такова ви е нивото на вас - "евангелистите" :).
цитирай
6. vandela007 - Личи си, че се информирате изборно - ...
12.01.2016 16:00
Личи си, че се информирате изборно - отсявате само това, което ви е изгодно да споделите.
Много добре знам кои са йезуитите, какви са техните цели и с какви средства ги постигат.
Може би и самият вие сте йезуит. Само искам да ви кажа, че колкото и различни да са убежденията ни, аз никога не бих ви обидила, а вие го правите.... за съжаление.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vandela007
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1301346
Постинги: 509
Коментари: 2092
Гласове: 5420
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930