Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2021 22:36 - Феновете на Слави гневни, че отказва на Нинова: Ти си на един бряг с Борисов! Прозрачен си!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1800 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Просташкият пост на Слави Трифонов във Фейсбук, с който той отхвърля все още не отправената покана от лидера на БСП Корнелия Нинова за разговори за честен вот и смяна на модела на управление, предизвика гневни коментари на негови фенове. 

В болшинството от мненията, изказани на неговата стена, лидерът на партия „Има такъв народ“ е обвиняван директно, че се кани да става патерица на ГЕРБ, че ще е поредният Бареков или новият Марешки и че с такова мислене в България никога няма да може да се направи управление. 

Най-много реакции има изречението на Трифонов “ С вас, г-жо Нинова, стоим от двата бряга на реката“.

„И понеже една река има ДВА бряга, значи изказалият се е на един бряг с ГЕРБ, въпреки досегашните си твърдения за обратното. Толкоз с тази партия“, категоричен е Йосиф Леви.

Надка Власова дава оценка за възпитанието на шоумена: „И този твой пост, Трифонов, показва пълната ти простащина. Още не си поканен от Нинова! Малко култура не ти е никак излишна“.

Tatiana Gendova припомня общото минало на Борисов и Трифонов: Тя, реката има два бряга – не ви остават много опции! А и имайки предвид, че много дълго време бяхте не само а един бярг, а и на една маса с Борисов… На кой бряг, по-точно сте, г-н Трифонов“.

Ето малка част от мненията

на симпатизантите на Трифонов,

взети от неговата Фейсбук страница,

без редакторска намеса:

Борис Караиванов: Славчо, колкото и да се правиш на умен, си оставаш един учиндолски тъпанар! Преди да отговаряш на Нинова, трябва малко да се просветиш, колко законопроекта от БСП са приети за разглеждане през тия 11 години! Не я сравнявай с никой, защото такива тулупи и гъзолизци като теб, нямат място никъде в държавата-благодарение на теб, тази държава изпростача и се чалгализира! Ти си продукт на мутрите, които те финансираха и ще си останеш такъв техен гъзолизец!

Александър Иванов: Спомняме си интервюто на Слави с Бойко. Слави и дума не каза, остави баце да си шири коня. ГЛАСУВАТЕ ЗА СЛАВИ – ПОЛУЧАВАТЕ ОТНОВО БОЙКО И ГЕРБ! ЧЕСТИТО!

Соня Христова: Слави сгреши хода

Христо Христов: От човек, комуто през целия живот са му говорили в слушалката какво да рече, от такъв човек какво да очакваме…
Впрочем, ако трябва да съм коректен, имаше изяви и който вероятно не са провокирани от слушалката, така например, редовното изплезване вярвам, че е било някаква самоинициатива.
Ех, Слави, защо не си остана само с Шоуто…
…там имаше своите силни моменти. Лично аз например, по-добре изплезен човек не съм виждал.

Asen Simov: Да, Слави стои откъм брега на Боко!!!Той е и срещу Радев!Въобще Слави се представя за новото лице ама е старото на нещо старо и ретроградно!Важното е да има келепир!

Nikolai Karakashev: Това кой на кой бряг стои ще го установим след изборите.

Николинка Николове: ТИ НЕ ЗНАЕШ КАКВО ИСКАШ. КАЖИ, ЧЕ СИ ОБЕЩАЛ НА ББ, ЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ЗАЕДНО. НАРОДА ИМА ВЯРА НА ТЕБ ЗА ДА ПАДНЕ ББ ОТ ВЛАСТ. ТИ КАТО НЕГО ЛИ ЩЕ ЛЪЖЕШ?

Александър Александров: Славчоооо, реката има само два бряга , бе ! Сега ли го чуваш това. На единия бряг е Нинова , а на другия Бойко. Като не си на един бряг с Нинова, значи си на другия с Бойко. Аланкоолу , май хабер си нямаш от политика.

Мария Кабурова: Така е ти се целуваш с тиквата ,отива ти особенно като си изплезиш езика . Голям политик си.шоумен

Hristo Hristov: Заигравай се с ГЕРБ и теб ще те дръпне на дъното!

Юлиан Делимоллов: Щом не искаш Нинов, ще се наложи да гушнеш Борисов!

Dimitris Zagoridis: Глупав чалгаджия и такъв ще си останеш

Bogn Tenev: Смешен си!! Ако имаш поне малко мозък(вкоето много се съмнявам) ще престанеш да публикуваш мисли с малкото ти мозъче-или липса на такова

Zornica Alensandrova: Господин Трифон , все си мислех , че идеята е ЗА бъдещето на България а не срещу някой . Аз не виждам нищо лошо в тази покана . Ако така я караме пак нищо няма да се промени . Това означава, че и добрата идея не е добра щом е от другата страна на брега . Нали идеята е в името и просперитета на България ? Или нещо не съм разбрала

Пламен Стоев: А бе,Славчо,какво се правиш на интересен?Не се ли съберете всички срещу герб,всички ще сте загубили.Като се правиш на ВЕЛИК и отказваш тук и там,ти „умния“ правиш прекрасна услуга на герб/против когото простоянно недоволстваш/.Свалете герб,пък после си ги мерете!

Nikola Pashaliev: Слави,а ти нещо направи ли?! Докато беше в БТВ беше кротък и хрисим,като те изгониха,изведнъж стана революционер и борец за нещо си!!!!

Донка Атанасова: Кой си ти че даваш такова оценка за тази жена не можеш да и се закачиш на Малкият пръст

Anton Popov: Този е поредното политическо мекере! Какво може да се очаква от един самозабравил се чалгаджия! При интервюто с Б Борисов се държа като смирена, срамежлива невеста, а сега се перчи.

Ginka Valceva: Може ли да обесниш
На коя страна сте господин Трифонов
На страната на народа?????????
Или на стената на борисов и герб
ИЗЛЕЗ И ДАЙ ОБЕСНЕНИЕ
ОТ ВАШАТА СТРАНА
ЗАЩОТО МИ МНОГО МИРИШИ
ЧЕ СТЕ НА СТРАНАТА НА МАФИЯТА

Ivan Ivanоv: Той е новата патерица на Тиквата.Играта му е да разбие опозиционните сили

Petar Petrov: Слави ако на теб ти се даде мандат за съставяне на правителство с кои партии ще го направиш?!?! С подобно крайно поведение спрямо потенциален коалиционен партньор друго освен политическа криза и нови избори не ни очаква.

Veselka Dimitrova: Това не е шоу Слави , това е политика. Гледай си чалгата.
Борис Караиванов: Славчо, колкото и да се правиш на умен, си оставаш един учиндолски тъпанар! Преди да отговаряш на Нинова, трябва малко да се просветиш, колко законопроекта от БСП са приети за разглеждане през тия 11 години! Не я сравнявай с никой, защото такива тулупи и гъзолизци като теб, нямат място никъде в държавата-благодарение на теб, тази държава изпростача и се чалгализира! Ти си продукт на мутрите, които те финансираха и ще си останеш такъв техен гъзолизец!

Борислав Павлов: Многократно и от различни места е изказвано мнение, че истинската цел на упражнението на Слави Трифонов е да стане патерица на Борисов.
Истината е че само обвдинение на принципа всички срещу ГЕРБ има шансовете за успех. С обявената си позиция Трифонов осигурява ново управление на Борисов и ГЕРБ4.

Galin Yanev: Ех, Слави, Слави, а мислех да гласувам за тебе приятелю. Много голямо разочарование ми поднесе. И как ще свалим Борисов? Всеки за себе си, няма да стане. По- добре си остани в шоу бизнеса. Ще се провалиш. А Борисов ще си ни шиба с двеста.

Александър Иванов: Слави Трифонов с това негово изказване доказа за пореден път, че е патерица на Бойко Борисов и ГЕРБ! БСП е единствената алтернатива, колкото и да не ви се вярва. Ако гласувате за „има такъв народ“, получавате Бойко отново.

Tanya Levenfovа: трябва да си много тъп че да не разбереш за какво иде реч-БСП не иска да прави коалиция точно пък с теб,а да направят единен фронт,сега, за честни избори…

 Krasimir Kurtev: Да очакваме ли измъченият народ да влезе в колаборация с ГЕРБ чрез „Има такъв народ“… Най-вероятно Да… за жалост…

 

Епицентър




Гласувай:
7



Спечели и ти от своя блог!
1. iw69 - Тоя
20.01.2021 01:06
се позиционира още от сега като герберистката патерица, явно доста кинти са му обещали.
Хора, мислете преди да гласувате .
цитирай
2. zaw12929 - КОЙТО НЕ Е В КОАЛИЦИЯ С БСП - НЕ СТАВА ...
20.01.2021 18:48
КОЙТО НЕ Е В КОАЛИЦИЯ С БСП - НЕ СТАВА АВТОМАТИЧНО С ГЕРБ
МНОГО ПЪТИ В ПРЕДАВАНЕТО СИ СЛАВИ ПОСОЧИ ЧЕ НЯМА ДА ВЛИЗА В КОАЛИЦИЯ С ПАРТИИТЕ, КОИТО СЕГА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ

АЗ СЧИТАМ, ЧЕ Г Е Р Б ЩЕ БЪДЕ ПОБЕДЕН С ОБЩ ФРОНТ, ЗАЩОТО НЕ Е ЗА ПОДЦЕНЯВАНЕ ЧЕ ИМАТ ОГРОМЕН ЕЛЕКТОРАТ, КОЙТО ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ:
550 ХИЛЯДИ ЧИНОВНИЦИ- ЗАЕДНО СЪС СЕМЕЙСТВАТА СА НАД МИЛИОН;
Г Л У П А В И ПЕНСИОНЕРИ, ЗАРАДИ 50-ТЕ ЛЕВА ЩЕ ГЛАСУВАТ, ЗАЩОТО НЯМАТ РЕАЛНА ПРЕДСТАВА ЗА КОРУПЦИЯТА

ЗАСЕГА СРЕЩУ ГЕРБ НЯМА СЕРИОЗЕН ФРОНТ И ГЕРБ МОЖЕ С ЛЕКОТА ДА СПЕЧЕЛИ ОТНОВО ЗА УЖАС НА ВСИЧКИ. НА КОИТО ГЛАВИТЕ СА ДЕБЕЛИ, САМОЧУВСТВИВТО НЕОПРАВДАНО ВИСОКО НАЛИ ЗАТОВА СОЦ ПРОУЧВАНИЯТА СОЧАТ ПРЕДНО МЯСТО НА ПАРТИЯТА НА СЛАВИ. БОЙКО Е ОПИТЕН, СЛАВИ Е ЗАБЛУДЕН ...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20119824
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71259
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031