Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2020 13:48 - Никога приятелство с вампир
Автор: vandela007 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 611 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
             Сигурно сте чували разни истории за вампири-кръвопийци. Не зная дали им вярвате, но чуйте една – не точно такава, каквато очаквате, но за сметка на това, съвсем истинска.

Една европейска природоизследователска експедиция в тропиците установила, че всяка сутрин по един от опитните зайци е мъртъв, както си е в клетката, без никакви наранявания по тялото му и без каквото и да е заболяване. Решили да разгадаят мистерията, каквато и да е тя.

Един от учените останал да бди през нощта. Към полунощ забелязал малко черно животинче да пропълзява в клетката. То се отнасяло много дружелюбно към заека и скоро започнала весела игра. Тя продължила дълго. В края заекът задъхан и капнал от умора, се свил в единия ъгъл и се приготвил за сън. Животинчето направило същото и то на „почетно“ разстояние от около 20 см. „Домакинът“ веднага заспал. Тогава коварният гост проточил по пода дълъг, тънък хобот и неусетно впивайки го в заека, засмукал кръвта му… На сутринта заекът бил мъртъв.

Нощният посетител бил един много опасен прилеп, наричан от местните жители „вампир“.

Съществува един много по-опасен „вампир“, който с невероятна охота изсмуква духовните сили на всеки, който се превърне в негова жертва. Играта с него е най-опасното развлечение – развлечение, с фатални последици, чийто резултат отеква чак във вечността. Библията ни съобщава неговото име и неговата цел – името му е Сатана, а целта му е да ни направи свои сътрудници, лишавайки ни от връзка с Бога и от привилегията на вечния живот.

Добрата вест е, че имаме един Спасител, чрез чиято сила, помощ и закрила можем да владеем положението. Ако живеем в непрекъсната връзка с Бога, ако сме бдителни срещу атаките на врага, тогава животът ни преминава в „зоната на послушанието“ и победата ни чрез Христос е сигурна.

Нека се молим Бог да бъде наш защитник и водач. Да ни даде мъдрост да разпознаваме сатанинските хитрости и да вземаме правилни решения. Да ни помогне да постигнем безкомпромисна вярност към Него при всички обстоятелства в нашия живот.



Тагове:   дявол,   вампир,   сатана,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vandela007
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1296854
Постинги: 509
Коментари: 2092
Гласове: 5418
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930