Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2014 23:29 - ОБЕДИНЕНИЕТО
Автор: vandela007 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1883 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 08.09.2014 00:01


                                                   Част втора:

                       

Може да кажете: какво лошо има в обединението на религиите, щом това е за доброто на цялото човечество? Но това обединение е фалшиво, защото целта му не е доброто на хората, а съвсем друга – установяване на НСР (Нов Световен Ред), с който хората ще бъдат тотално контролирани и манипулирани от шепа управляващи.

Има и друго. Сатана винаги се е стремял да накара хората да се покланят на него, а не на Бога и да заеме мястото на Христос. Отначало той е бил пръв в йерархията сред ангелите. Името му е било Носещ светлина (Луци-фер). По някаква причина той се възгордява, става враг на Бога и започва да Го клевети пред ангелите. Една трета от тях минават на негова страна. Те напускат Небето, водени от Луцифер. Така той става дявол и сатана, но не с рога и опашка, както го рисуват. Той е много интелигентно и хитро същество и постига целите си чрез жителите на нашата планета. Как?

Когато император Константин „приема” християнството, неговите поданици са езичници. Те се покланят на бога – слънце, освен това имат и още много богове, имат и женско божество, покланят се на идоли. За да ги приобщи по-лесно към християните, Църквата започва да прави компромис след компромис с чистото християнство. Вместо идоли, въвежда статуи и икони. Но понеже Втората Божия заповед забранява идолите, за да не се чувстват изобличени, я премахват. Няма закон – няма и грях! И за да станат заповедите  пак 10, разделят Десетата на две.

Тъй като езичниците имат много богове, за да се чувстват по-комфортно в християнството, Църквата канонизира множество светци и въвежда поклонение на тях и на иконите им; по същия начин заради женските божества е въведено поклонение на Дева Мария. А Библията казва, че има само един посредник между Бога и човека – това е Исус Христос!

Заради поклонението на езичниците на бога-слънце в неделя, Църквата въвежда поклонение вместо в Библейската събота, в неделя. С това е удовлетворено не само желанието на езичниците, но и на самия дявол, защото: кой е богът-слънце? Самото му име го показва: сатана – Носещ светлина (Луци-фер). А кой носи светлина? Слънцето! Така че покланяйки се в деня на слънцето, всъщност се покланят на сатана. Осъществена е мечтата му хората да се покланят на него, а не на Бога.

Дяволът постига целта си. Постепенно хората забравят Библейската събота; християните от Католическата църква се покланят в неделя на Луци-фер! Разбира се има много католици, които не знаят това, Господ няма да ги съди за незнанието им. Но папата, целият ръководен апарат на Католическата църква много добре знаят истината...

 Затова истинските последователи на Господ Исус Христос, които познават Библейските истини и ученията Му, никога няма да влязат в съюз с църквите, покланящи се на Бога във фалшив ден.

На базата на това разделение, пазителите на Библейската събота ще бъдат обвинени, че не спазват Неделния закон; ще бъдат гонени и преследвани. Това ще е краят на световната история. Господ ще се намеси, ще „подпечата” Неговите верни, а неверните, които не са се подчинили на Божията воля ще получат „белега на звяра”. Това го казва Библията. Четете си Библиите!

Сега е времето да направим своя избор: Ще се подчиним ли на Божията заповед или ще я пренебрегнем. Положението е много сериозно, а времето е кратко. Както видяхте от предните два постинга, протестантите са готови да застанат под знамето на Католическата църква. Шимон Перес прави подобни конкретни предложения на папата. Едва ли папа Франциск е и сънувал, че ще му е толкова лесно с израелтяните – строгите пазители на Библейската събота!!!!

Остава православните да свият знамена и една крачка – до другите религии, които няма да имат нищо против неделния закон (и неделната почивка), щом става въпрос за „доброто на цялото човечество”.

Ще поживеем, ще видим....

 

„...да избираш си свободен, но да избегнеш последствията от направения избор – не можеш...”  


image


image



        image












image



            image




                     image

  1.  



image









Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vandela007
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1295890
Постинги: 509
Коментари: 2092
Гласове: 5418
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930