Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2020 15:09 - Нека бъдем информирани... и не само!
Автор: vandela007 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 817 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Мащабното стартиране на 5G кулите започва поетапно в света от 20 май!

Накратко, на тази дата започва подготовката за масовият геноцид над човечеството!

Планирано е масово убийство на населението. Медиите ще крият тази информация, но скоро всичко ще стане известно чрез социалните мрежи.

Вече на всички е ясно, че докато целият свят е блокиран и хората са затворени по домовете си поради несъществуващата пандемия, Министерствата на съобщенията по цял свят са издали заповед до Държавните комисии по радиочестотите (GCRH) да бъдат готови за монтиране, настройване и пускане на кулите излъчващи 5G на диапазон на честотите от 40 до 60 Hz от 20 май 2020 г.

Това е добре подготвено от световния елит, който иска да редуцира световното население. Планирано убийство в мега мащаб с помощта на новата технология, от която хората и всичко живо в обхвата на 5G кулите ще умират. Организацията на обединените нации е уведомена за вредата от тези технологии.

В диапазона 40-50 Hz при хората се получава увеличено кръвно налягане, което се покачва под влиянието на електромагнитния импулс от 5G върху мозъчните неврони. Усещането е сякаш, черепната кутия е на път да избухне.

Смъртните случаи на ден от 5G могат да надхвърлят обявените от статистиката смъртни случаи от вируса covid 19 за два месеца, ако кулите работят само за 1 ден в този диапазон от честоти. Ако кулите не бъдат изключени, страните допуснали тази технология ще се превърнат в територии с градове на мъртвите.

Високите диапазони от 5G ще убиват човешкия имунитет, което ще позволи на всички останали болестотворни вируси и бактерии, които живеят в човешкият организъм в баланс, осигурен от имунната система, да нанесат поражения на всички жизнено важни системи. Това ще доведе до смъртност и при здравите хора и животни.

5G кулите вече са монтирани във всеки голям град. Докато всички хора седяха в самоизолация, на същите антени, които излъчваха 4G сигнал, беше монтирано ново оборудване. Между 4 и 8 кули са достатъчни за добър интернет в голям град почти колкото Москва. Вместо това се монтират минимум 1,000… Тоест от вълните на 5G ще бъдат облъчени абсолютно всички в големият град.

През 2019 г. на много места по света бяха тествани кулите с 5G. Медиите писаха за масовата смърт на пчелите и птиците.

Следващата стъпка е включването на 5G кулите! Когато това стане хората ще започнат масово да падат, докато вървят. Ето тогава всъщност ще са необходими много хладилници за трупове.

И всичко това се прави под предлог за по-добра и по бърза телефонна и интернет комуникация, затова зад всички събития и действия не се вижда желание от страна на нито едно правителството или транснационални корпорации да стъпят в бъдещето с добри намерения.

Изглежда, че тихичко и мълчаливо ще бъдем избити в поредната световна война, която ще е последната за нас.

Защо да използваме атомни бомби, когато човек може да бъде „печен" като в микровълнова печка и да се обяснява, че причинителят за смъртните случаи е корона вирусът. С мащабите на световен концлагер хората ще изчезнат, а газови пещи няма да са нужни. Микровълновата технология с планетарен мащаб ще замени всички известни до момента инструменти за геноцид... Това е новият фашизъм, който ще унищожи човечеството, което не подозира нищо.

Не може да се мълчи за това! Трябва да се крещи за това!

Предавам ви тази информация с риск, но не кажем ли на всички, скоро ще си тръгнем.

Елитът има своите подземни градове, в които да живее в тези условия докато човечеството не бъде редуцирано до обем, който е решен от шепа нечовеци с много пари и власт.

Ако не се мобилизираме сега, утре ще бъде късно.

Статия (със съкращения) от Лъчезар Найденов.

 

Не знам тази информация до колко е вярна – много се пише за това, но „крушката си има опашка“. Ако е вярно, то ще стане. Нека сме информирани. И ако има протести, да участваме, а които се надяват на Бога, нека се молят за себе си и за цялото човечество. Нека Бог види, че сме загрижени за живота, който Той ни е подарил и да ни защити. Амин!

 



Тагове:   5G,   иизлъчване,


Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vandela007
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1297546
Постинги: 509
Коментари: 2092
Гласове: 5419
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930