Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2014 09:19 - Аерозолните престъпления - мит или реалност
Автор: vandela007 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3311 Коментари: 10 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
            Преди няколко години познати ми изпратиха доста информация за аерозолни престъпления. Не я взех на сериозно, защото си помислих: те тия, дето пръскат отрови, не дишат ли същия въздух! Стори ми се абсурдно. За по-сигурно споделих с брат ми, той е летец и е наясно с газовете, които излизат от самолетите. Той също ме успокои, като каза, че си пълня главата с глупости.


                 image  

Но последният постинг на mileidi46 меко казано ме смути.

Вижте го: http://mileidi46.blog.bg/novini/2014/01/14/koi-mi-pompa-postingite.1228420




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. truthful - Има и други постове за кемтрейлс
16.01.2014 09:45
Тук http://shout.blog.bg/novini/2013/07/15/znaiat-li-bylgarite-kakvo-e-chemtrails-i-kolko-e-opasen-za-t.1130060 ако прочетеш 8-те части за кемтрейлс ще ти се изясни повече. На българите това изглежда абсурдно, че има пръскане на отрови и химикали от небето над тях и че ще иска някой си да ги разболява и избива, но нека да видят нещата трезво, нека да погледнат ситуацията около тях - какво има в храната и напиткиге, които им се предлагат, нека да видят как пенсионната възраст се увеличава, нека се замислят и видят в нета що е ел. магнитна радиация и защо имаме толкова много техника, която уж ни е от полза пък създава такива полета около нас, нека да видят що е HAARP и как се използва и т.н. Тогава картината ще е много по-ужасяваща. Но те не искат да я видят!?!
цитирай
2. vandela007 - Да!
16.01.2014 10:22
Чела съм и за ХАРП, и за плана РАН-ЪТ, и други неща. Това са страшни неща, но си мисля: какво мога да направя? На практика - нищо! Една надежда ме крепи. Аз съм вярваща, вярвам, че както е писано в Библията, последните времена от края на човешката история ще са жупелни, непоносими, каквито никога да тогава не е имало. И всички тези неща, които стават само доказват, че Пришествието на Господ Исус Христос наближава, за да сложи край.
цитирай
3. truthful - Дааа, какво мога да направя аз?
16.01.2014 11:59
Това е въпросът, който си задава всеки осъзнал за какво иде реч. Но тъй като пръскането с кемтрейлс се явява биологично оръжие над МИРНИ ХОРА, това е тежко престъпление и се нарича ГЕНОЦИД! Не се спазва и Конституцията на РБ да се защищава човека и природата на страната, (при все че политиците ни се ЗАКЛЕВАТ ДА ПРАВЯТ ТОВА) която я имаме само ей така. По-важни от нея са тая на ЕС и Лисабонския трактат.
Какво можем да направим? На първо време да разясняваме с всички възможни средства какво е пръскане с кемтрейлс и защо се пръска с него. Дезинформаторите дори и в блог.бг са МНОГО, трябва да се борим и с тях. На второ място трябва да се обединяваме и да искаме отговор защо се допуска това над нас? И ако не ни се даде - тогава народа трябва да решава какво ще прави. Ясно е, че точен отговор няма да ни се даде по никакъв начин. Защото това е тежко престъпление. Всеки дръзнал да говори за този кемтрейлс и показал го по ТВ е първо правен на луд, за смях, подиграван, уволняван и т.н. народът не трябва да се заблуждава, че властимащите от 8 години, че и преди тях МИСЛЯТ ЗА НЕГО. Няма такъв филм. Те мислят против него и всичките им действия са го доказали. За 25 години те ни съсипаха и продължават да ни унищожават на всяко ниво. А ние стоим овчедушно и си траем. Няма да сме добре по тоя начин. Няма. Животът ни е застрашен и яко намалява с пръскането с кемтрейлс. И ние го допускаме това? И го примаме, както приехме отровите в храните, напитките и водата ни за пиене? Що за хора сме тогава? Хора или доволни роби, с едни гащи на г.за, които в скоро време и тях няма да имаме?
цитирай
4. vandela007 - Съгласна съм
16.01.2014 12:51
с всичко, което казваш. По времето, когато Христо Цанков навсякъде тръбеше за замърсяването на атмосферата, и открито писмо написа до правителството, президентството и не знам още къде, БТВ съобщиха, че са правени замервания, всички показатели са в рамките на допустимото. И пак си задавам въпроса: тези, които ни управляват и прикриват това престъпление, с маски ли ходят; не дишат ли и те същия въздух!?!?! Или се тъпчат с противоотрови. Ами като се смени някое правителство, спират ли им дозата противоотрова?
цитирай
5. mileidi46 - Пуснах още материали миличка..
16.01.2014 17:23
нищо не е мит,всичко е жестока реалност!!
няма как да знае и твоят брат,защото няма достъп до американските бази,всичко се върши под секрет-но виж и самите пилоти на тези танкери проговарят,протестират,отначало и те не са знаели какво пръскат!!рискуват работата си и дори живота си!!А ние ..сънуваме розови сънища..
човечеството трябва да е много бдително и мнително..фактите говорят неумолимо!!Виждаш сама,че хората умират като пилци..децата се раждат болни..
Благодаря ти!!
Прегръдка!
цитирай
6. mileidi46 - нашите тъпи политици,също нямат достъп до информация!!
16.01.2014 17:26
vandela007 написа:
с всичко, което казваш. По времето, когато Христо Цанков навсякъде тръбеше за замърсяването на атмосферата, и открито писмо написа до правителството, президентството и не знам още къде, БТВ съобщиха, че са правени замервания, всички показатели са в рамките на допустимото. И пак си задавам въпроса: тези, които ни управляват и прикриват това престъпление, с маски ли ходят; не дишат ли и те същия въздух!?!?! Или се тъпчат с противоотрови. Ами като се смени някое правителство, спират ли им дозата противоотрова?

Виновни са тези,които дадоха небето и земята ни на американските убийци,които подписаха договорите за безвъзмездно ползване на суверинитета ни..
цитирай
7. estirbg - Аз съм донякъде оптимистка
16.01.2014 19:48
случващото се вещае само едно - МНОГО СКОРОШНОТО ПРИСТИГАНЕ НА ИСУС!
ЗАЩОТО АКО СЕ ЗАБАВИ, ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА ГО ПОСРЕЩНЕ - КОЛКОТО ОНЕЗИ МЕРЗАВЦИ БЪРЗАТ ДА НИ УМОРЯТ, ТОЛКОВА ПО-БЪРЗО ЩЕ УСКОРЯТ ПОСЛЕДНИТЕ СЪБИТИЯ.
Плановете на световните убийци няма да се осъществят тотално, просто защото Друг командва парада...
цитирай
8. vandela007 - Точно!
16.01.2014 20:40
Господ няма да търпи дълго всичко, каквото светът прави сега и подготвя за бъдеще....
Исус Христос ще дойде скоро!
Като гледам хората в какво безхаберие живеят... Не смея да кажа истината в блога си, за да не разваля нечие настроение...
цитирай
9. estirbg - Колкото повече им говориш и ги увещаваш в истината за последните времена
16.01.2014 23:35
толкова повече отбягват блога ти.
Защо да си нарушават душевния комфорт, като могат да си заровят главите в калта (пардон, пясъка!).
Не знаят, че място няма да могат да си намерят в идните дни и наистина ще молят "планините да паднат" върху тях, както пророкува Словото...
цитирай
10. vandela007 - Ето какво казва Бог в кн. Езекил, 3-та глава:
17.01.2014 12:20
18. Когато кажа на беззаконника: Непременно ще умреш; а ти не го предупредиш и не говориш, за да предпазиш беззаконника от беззаконния му път, за да спасиш живота му, онзи беззаконник ще умре в беззаконието си; но от твоята ръка ще изискам кръвта му.

19. Обаче ако предупредиш беззаконника, а той не се отвърне от беззаконието си и от беззаконния си път, той ще умре в беззаконието си; а ти си избавил душата си.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vandela007
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1300347
Постинги: 509
Коментари: 2092
Гласове: 5420
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930